P. van de Ven – Tips: Uw auto zomerklaar maken

Geplande of ongeplande vakanties staan voor de deur en dat betekent dat niet alleen u daar klaar voor zijn, maar ook uw auto! Daarom geeft P. van de Ven u 5-tips om ervoor te zorgen dat u écht vakantieklaar bent en onbezorgd op pad kunt gaan

1. Loop uw vloeistoffen na
Check de koelvloeistof, remvloeistof, ruitenvloeistof, stuurbekrachtigingsvloeistof en het oliepeil. Het rijden van lange afstanden en het maken van bergritten vergt namelijk veel energie van uw auto. Is uw oliefles op? Bij P. van de Ven verkopen wij deze vanaf € 14,90. Lees hier meer over de vloeistofcheck of kom gerust even bij ons langs.

2. Regel uw vignet / Sticker voor de milieuzones
Gaat u naar Oostenrijk, Zwitserland of Slovenië? Zorg er dan voor dat u een vignet regelt. Op deze wegen is het namelijk voor toeristisch en zakelijk verkeer verplicht een Autobahnvignet te hebben. Heeft u deze nog niet geregeld? Klik dan hier voor meer informatie.

3. Gele hesjes
Zorg ervoor dat u genoeg gele hesjes in de auto heeft liggen. Mocht u pech krijgen, dan is het niet alleen verplicht om voor iedere inzittende een geel hesje te hebben, maar is het ook een stuk veiliger om langs te weg te staan. Op deze manier is het voor iedereen op de weg duidelijk dat u met pech aan de kant staat en op hulp staat te wachten.

4. Doe de zomercheck
Wilt u toch graag uw auto na laten kijken door een van onze werknemers? Dan kunt u bij AP. van de Ven een zomercontrole laten doen waarbij uw auto wordt gecontroleerd op meer dan 30 punten voor slechts € 9,95. Maak hier een afspraak om een afspraak in te plannen.

5. Plezier
De belangrijkste tip die wij meegeven. Met plezier op pad gaan en genieten van een heerlijke, onbezorgde vakantie of trip.

Wij wensen u namens P. van de Ven en alle werknemers een prettige reis!
Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.