BANDENSERVICE

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. P. van de Ven heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren. En heeft u onverhoopt een lekke band of een klapband? Bij P. van de Ven staan we altijd voor u klaar.

Naast invloed op uw rijcomfort en uw veiligheid hebben de juiste banden ook een gunstig effect op het brandstofverbruik. Neem contact met ons op of bekijk één van de onderstaande pagina’s voor meer informatie.

BANDENOPSLAG WINTERBANDEN EN ZOMERBANDEN

Geen plek om uw zomer- of winterbanden op te slaan? P. van de Ven heeft altijd een plekje vrij voor uw autobanden. Neem contact met ons op, dan kunt u uw banden meteen bij ons kwijt.

LEKKE BAND EN RUN-ON-FLAT-BANDEN

Een lekke band waarmee niet is doorgereden, kunnen we bij P. van de Ven vaak nog repareren en balanceren. Zo bespaart u veel geld. Maar wist u dat er ook run-on-flat-banden bestaan? Hiermee kunt u met een leeggelopen band of een klapband nog 80 kilometer doorrijden en staat u nooit meer met een lekke band aan de kant van de weg. P. van de Ven heeft de juiste vakkennis in huis om run-on-flat-banden te monteren.

BANDEN WISSELEN

Laat uw banden wisselen voor optimaal comfort tijdens de seizoenen. Daarnaast helpt het omwisselen voor een gelijkmatigere slijting.

BANDEN BALANCEREN

Last van trillingen in het stuur of interieur tijdens het autorijden? Het kan zijn dat uw banden gebalanceerd moeten worden.

AUTO UITLIJNEN

Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging, brandstofverbruik en vermindert de slijtage van uw autobanden.

ZOMERBANDEN

Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor temperaturen boven de 7°C.

> Meer over zomerbanden

ALL SEASON BANDEN

All Season banden zijn banden geschikt voor alle seizoenen.

> Meer over All Season Banden

WINTERBANDEN

Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C o.a. een betere grip, betere wegligging.

> Meer over Winterbanden

BANDENSERVICE

De staat van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en de algemene veiligheid op de weg.

> Meer over Bandenservice

BANDENLABEL

Sinds 1 november 2012 is het Europese bandenlabel van kracht. Op deze pagina meer informatie hierover.

> Meer over Bandenlabel

banden-merken

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.