P. van de Ven – Onderhoudsprijzen

Bent u de trotse eigenaar van een Ford of een ander merk? Dan wilt u die natuurlijk ook goed onderhouden. Bij P. van de Ven in Hapert bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar en hoogwaardig onderhoud aan uw auto! Veiligheid staat bij ons altijd voorop, dus of het nu gaat om regulier onderhoud of APK-keuringen, u kunt altijd bij ons terecht.

Kan ik een offerte aanvragen wat de onderhoudsprijzen zijn?

Dat kan zeker. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor uw specifieke auto. Zij kennen uw auto door en door en weten als geen ander hoe ze eventuele problemen kunnen oplossen. Bij P. van de Ven in Hapert werken wij uitsluitend met 100% originele onderdelen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit! En wat misschien nog wel beter is, de prijzen van onze originele onderdelen zijn net zo gunstig als die bij een universeel garagebedrijf.

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan bij P. van de Ven

Om u volledige transparantie te bieden maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat voor u. Zo weet u direct wat de verwachte kosten zullen zijn voor het  onderhoud. Ook wanneer onze monteurs tijdens het uitvoeren van het onderhoud andere vervangingswerkzaamheden tegenkomen, nemen wij eerst contact met u op voordat we tot actie overgaan. Zo heeft u altijd de touwtjes in handen en weet u precies waar u aan toe bent.

Opgave voor

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.