P. van de Ven – Aircocheck

Bij Autobedrijf P. van de Ven in Hapert begrijpen we het belang van een goed functionerende airconditioning. Naast het reguleren van het klimaat en het zorgen voor gezonde lucht, voorkomt het ook beslagen ramen en vermindert het de luchtvochtigheid. Een slecht werkende airconditioning kan echter een negatief effect hebben op het brandstofverbruik. Daarnaast filtert de airco ook uitlaatgassen, pollen en stof. Daarom bieden wij de AircoCheck aan, waarbij we uw airco controleren op optimale werking.

Wilt u niet alleen een controle, maar ook uw airconditioning laten bijvullen? Kies dan voor de Airconditioning Servicebeurt. Wij zorgen ervoor dat uw airco volledig wordt bijgevuld, zodat deze weer optimaal presteert. Met onze professionele service kunt u genieten van een comfortabele en aangename rijervaring, ongeacht de weersomstandigheden. Neem vandaag nog contact op met ons om een afspraak te maken voor de AircoCheck.

Nu tijdelijk bij Autobedrijf P. van de Ven in Hapert een gratis AircoCheck t.w.v. 23,-

Waarom een aircocheck?

De airco in uw auto is één van de functies die u het hele jaar door gebruikt. In de zomer zorgt de airco voor verkoeling, zo blijft u alert en comfortabel tijdens het rijden. In de winter zorgt de airco er voor dat uw ruiten ontwasemt worden en blijven, dit voorkomt slecht zicht en zo ook ongelukken.

Ieder jaar verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel, na 4 jaar is bijna de helft van het koudemiddel uit uw systeem verdwenen. Dit heeft veel invloed op de prestaties van uw airco en kan bij slecht onderhoud juist zorgen voor meer kosten. Laat daarom nu uw airco controleren om zo grotere problemen te voorkomen.

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.