P. van de Ven – Uitlijnen

Even snel een stoeprand pakken of een hobbel in de weg niet meer kunnen ontwijken of niet gezien kan ervoor zorgen dat de wielen onder uw auto niet meer correct uitgelijnd zijn. Dit resulteert niet alleen in scheve bandenslijtage, maar ook in snellere slijtage van de banden.

In de praktijk merken we vaak dat de uitlijning buiten de marges valt bij auto’s die meer dan 60.000 km hebben gereden. Om extra bandenslijtage en hogere brandstofkosten te voorkomen, is het raadzaam om een afspraak te maken om de uitlijning van uw auto te laten controleren.

Het is echter niet alleen belangrijk om onnodige kosten te vermijden, maar ook voor uw veiligheid. Een juiste uitlijning van de autobanden is van groot belang. U kunt de volgende kenmerken herkennen als tekenen dat de banden uitgelijnd moeten worden:

  • Buitensporige of onregelmatige slijtage van de banden.
  • De auto trekt naar links of naar rechts.
  • Het stuurwiel trilt en/of schudt.
  • Het stuurwiel staat niet recht wanneer je rechtdoor rijdt.

Als u twijfelt of u de uitlijning wilt laten controleren, kom dan even langs. Onze experts kunnen het voor u beoordelen en indien nodig de nodige aanpassingen maken. Zo zorgt u ervoor dat uw auto optimaal presteert en dat u veilig en efficiënt kunt rijden.

Nu een aanbieding voor het uitlijnen van uw auto: van € 89.95 voor € 74.95.

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.