p-van-de-ven-hapert-specialist-in-ford

Vol vertrouwen het nieuwe jaar in op de nieuwe locatie

Het onderwerp voor de terugblik van Eric Jansen is niet moeilijk te raden: de verhuizing. Afgelopen jaar stond in het teken van in- en uitpakken, sjouwen, poetsen, inrichten en doorgaan. De eerste plannen voor de verhuizing ontstonden in 2021 om in 2022 uitgevoerd te worden. Een flinke klus die uiteindelijk vrij gladjes verliep.

“Het begint altijd met plannen maken. We vonden in 2021 de ideale locatie in Hapert. Prachtig in het zicht voor iedereen die van de snelweg komt en richting Hapert, Bladel gaat. We waren dan ook blij dat we op 1 maart van dit jaar de sleutel kregen en echt aan de gang konden. We hebben de boel opgefrist, schoongemaakt, her en der van een likje verf voorzien, een paar kantoren bijgebouwd, de vloer gerenoveerd. Goh, nu ik het allemaal zo opnoem, realiseer ik me pas hoeveel werk het is geweest. Dan heb ik het nog niet eens gehad over het in- en uitpakken. Ik denk dat het komt omdat we er allemaal zoveel energie van kregen, dat we vergeten zijn hoeveel werk het was.

De bedoeling was dat we ‘ergens’ in de toekomst een uitbreiding aan de werkplaats zouden bouwen maar dat is veel eerder geworden dan bedacht. Op 1 juli waren we operationeel in ons nieuwe pand en op 1 september startten de eerste werkzaamheden voor het nieuwe deel. Daarmee zijn we vanaf januari 2023 helemaal uitgerust voor reparatie en onderhoud van bedrijfswagens en bussen en kunnen we ons goed in de markt gaan zetten bij de bedrijven in de omgeving. Er zijn heel veel bedrijven die een bedrijfswagen of bus hebben rijden en wij willen graag daarvoor van betekenis zijn. Eind van dit jaar zou het klaar moeten zijn, we liggen op schema dus dat gaat wel lukken, als we nu nog even flink gas geven!

De verhuizing ligt achter ons, maar het is niet zo dat ik me nu afvraag wat ik in 2023 eens zal gaan doen. Werk genoeg én plannen genoeg. Alle merken zijn welkom in onze garage, de verkoop gaat lekker en ook voor de bedrijfsbussen gaan we het nodige werk krijgen, daar ben ik van overtuigd. In ons oude pand is nog wat op te ruimen en we gaan ons bedrijf – mede dankzij Market-it – steeds meer gezicht geven. Daarvoor is een nieuw logo ontwikkeld waarin mijn initialen verwerkt zijn. Gelukkig hoef ik het allemaal niet alleen te doen: ik heb een fijn team naast me staan en daarmee ga ik vol vertrouwen het volgende jaar in.”

Eric Jansen

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.