GARANTIE BIJ P. VAN DE VEN

Bij P. van de Ven vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons rekenen op garantie op nieuwe auto’s, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie.

GARANTIE OP NIEUWE AUTO’S

Koopt u een nieuwe auto bij P. van de Ven? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto’s is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert.

GARANTIE OP OCCASIONS

P. van de Ven verleent ook garantie op occasions.

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

P. van de Ven verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan uw auto. U bent verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen.

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Hebt u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij P. van de Vene aan het juiste adres! U kunt uw auto met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. P. van de Ven onderhoudt uw auto voordelig volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.

NIEUWE AUTO’S

Bij P. van de Ven kunt u uitstekend terecht voor de aankoop van van een nieuwe auto van ieder gewenst automerk. P. van de Ven hanteert dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Op nieuwe auto’s is dus geen andere garantie van toepassing zoals die door de fabrikant c.q. importeur wordt verstrekt.

REPARATIE- EN ONDERHOUDSGARANTIE

P. van de Ven verleent drie maanden garantie op de aangenomen of uitbestede opdrachten en de daarbij gebruikte materialen, te rekenen vanaf het tijdstip dat de auto weer ter beschikking van de opdrachtgever is gesteld.