Daniella

Daniëlla bruist van de energie. Ze zit nog maar net achter de receptie bij Automobielbedrijf P. v.d. Ven maar voelt zich er al helemaal thuis: Daniëlla Jansen. Het is even wennen aan de systemen waarmee gewerkt wordt maar als spin in het web verovert ze langzaam haar plaats; ze is de verbindende factor tussen de medewerkers van de werkplaats en de klanten.

Daniëlla werkte voorheen bij een bedrijfswagendealer.
Daniëlla is getrouwd, heeft 2 kinderen en wandelt in haar vrije tijd graag met de hond. Naast haar gezin is ze trots op haar bestuursfunctie voor Stichting Energy4Finn. “Evenementen organiseren voor een goed doel in de strijd tegen energiestofwisselingsziekten is ontzettend leuk om te doen en geeft heel veel energie. Iets wat kinderen met een energiestofwisselingsziekte niet of veel minder hebben.”

Daniëlla kwam net vóór de verhuizing van Vessem naar Hapert en werkt met veel plezier op deze nieuwe locatie. Ik zorg samen met mijn collega’s dat de aangeboden klantauto zo snel mogelijk weer inzetbaar is en in de toekomst ga ik me bezighouden met aftersales, waarbij ook de klant nog steeds op 1 staat.

Kortom: ik ben nog niet klaar met leren en ik zie volop kansen bij Automobielbedrijf P. v.d. Ven om te groeien en zo het team en de klanten van dienst te kunnen zijn.”

Met vriendelijke groet,

Daniëlla Jansen

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.