voor-banden-naar-p-van-de-ven-ford

Een nieuw gezicht

Op 1 april 2022, geen grapje, is er een nieuwe medewerker bij ons begonnen: Frans Stoeldraaijers. Hij stelt zich hieronder aan je voor:

“Ik ben Frans Stoeldraaijers, 60 jaar, gehuwd en ik heb 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Hiervoor heb ik 10 jaar bij Campina gewerkt en 37 jaar bij Van Eijk Caravans in Hapert. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, fietsen en voetbal… kijken tegenwoordig”, lacht Frans. “Ik ga ook graag klussen bij mijn kinderen, daar is altijd wat te doen. Jeu de boules vind ik ook leuk om te doen, maar dat doe ik niet zo heel vaak. En als ik tijd heb ga ik graag op vakantie.”

“Ik zag de vacature bij P. van de Ven op Indeed en kende de eigenaar ook al een beetje, dus toen heb ik gesolliciteerd. Na 40 jaar in een leidinggevende functie te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor wat nieuws. Hier kan ik nog 10 jaar genieten van een fijne functie in een mooi bedrijf – ik heb het dan ook heel goed naar mijn zin. Ik beheer het magazijn en zorg dat alles daar op orde is, dat vind ik het leukste. Ik bestel alle onderdelen en zorg dat de monteurs alles op tijd binnen hebben. Dat vind ik heel belangrijk! Daarnaast spring ik zo nu en dan bij op de werkplaatsreceptie.”

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.