AUTOKEURING VOOR TWEEDEHANDS AUTO’S

Bent u van plan een 2e hands auto aan te schaffen? Laat uw occasion checken door P. van de Ven. Dan weet u altijd zeker dat u een auto koopt die in goede staat verkeert. Wij controleren uw aankoop, zodat u geen tweedehands auto met verborgen gebreken koopt. We bekijken de onderhoudshistorie en doen een kilometerstand check. Laat u niet verrassen, ga voor zekerheid met de aankoopkeuring van P. van de Ven.

WAAROM EEN AANKOOPKEURING BIJ P. VAN DE VEN?

Op zoek naar een garage die kwaliteit biedt en autorijden betaalbaar maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of bel ons voor een afspraak.

AANKOOPKEURING VOOR UW TWEEDEHANDS AUTO

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende onderhoudshistorie! Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig de P. van de Ven aankoopkeuring te laten uitvoeren. Dit kunt u zelf laten doen, maar u kunt ook de verkoper er om vragen.

P. van de Ven AANKOOPKEURING

De P. van de Ven aankoopkeuring is een zeer uitgebreide keuring die door een gediplomeerde Keurmeester wordt uitgevoerd. P. van de Ven is RDW (RijksDienst Wegverkeer) erkend, BOVAG lid en beschikt over alle noodzakelijke moderne apparatuur om de keuring uit te voeren. Hiermee heeft u een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto. U weet precies waar u aan toe bent. Naast de technische staat van de auto krijgt u informatie over de juistheid van de kilometerhistorie of de auto een onbekende onderhoudshistorie heeft of misschien wel geïmporteerd is. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport en het resultaat wordt natuurlijk met u besproken. De P. van de Ven aankoopkeuring verschaft een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in de auto die u op het oog heeft. Hiermee bent u in staat te bepalen of de koop verstandig is of niet. In de meeste gevallen kunt u het keuringsrapport gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

WAAROM EEN AANKOOPKEURING?

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. 

U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand of onbekende onderhoudshistorie! Laat daarom uw auto keuren door P. van de Ven. Tijdelijk betaalt u € 149,00 voor onze complete aankoopkeuring.